Letošní uměle vymražené jaro

06.04.2013 13:59

Někteří píšou, že na současném počasí není nic zvláštního, že i dřív v březnu, dubnu i květnu padal sníh. O tom nikdo nepochybuje. Stále platí březen, za kamna vlezem, duben, ještě tam budem. Ale nikdy nepamatuju, že zima by trvala bez přerušení až do konce března, že by po mnoho dní teploty zůstávaly pod nulou a počasí připomínalo spíše leden.

Snímek z 25. 3. ukazuje současnou uměle vytvořenou povětrnostní situaci. Horní vrstva bílé oblačnosti jde od jihovýchodu, nese vlhko a teplo, a je ohraničena chemtrailsovým pásem, který ji udržuje nad středem Evropy. Pod tuto vlhkou oblačnost proudí uměle hnaný ledový vzduch od severu. Každé ráno je tato formace obnovena a oblačnost "ožehnuta" radiací k vyvolání srážek

 

.Oblačnost ožhavená brzy ráno radiací (zlatá barva) za účelem sněžení.

 

Jarní sníh není nic zvláštního, ale letošní uměle vytvořená mrazivá povětrnostní situace rozhodně není normální průběh počasí.

Nemám nic proti jakémukoli počasí, užiju si i bouřky a déšť a sněhovou vánici, ale nejde mi pod nos, že vím, že toto vše mi někdo připravuje mačkáním knoflíků z tepla nějakého bunkru ...


 

Toto je sekvence satelitních snímků, která ukazuje, jak se nad naším územím ve dnech 24. - 26. 3. 2013 roztahuje umělá oblačnost - horní bílá vrstva nesoucí vlhkost, pod niž proniká ledový vzduch uměle hnaný od severu. Promícháváním obou vrstev a jejich ozařováním vznikají srážky. Chemtrails v okolí oblačnosti, viditelné v brzkých ranních hodinách a v podvečer, udržují oblačnost na místě, aby se nerozplynula. (Vědí, že to nejde věčně, takže v současné době už se rozplývá.)

 

Odkaz: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PF5Ho45gry0

 

 

(zdroj: https://orgo-net.blogspot.cz/)