Lidská DNA je ve skutečnosti DNA mimozemská!

11.04.2013 21:49

 

ZPRÁVA, KTERÁ OBÍHÁ SVĚT:
        Několikrát jsme
        na tomto blogu měli příspěvky týkající se umělé manipulace s lidskou DNA. A konečně už i vědci potvrzují, že  
        našli mimozemské geny v lidské DNA. Je možné, že tato zpráva byla známá už dříve, ale zůstávala v utajení, 
        možná se skutečně čekalo na výměnu papeže. Ale v každém případě toto potvrzení je zde.
        Lidstvo má své kořeny pravděpodobně mimo naši sluneční soustavu.
         
(Orgonet: Ale článek na Srdce nové energie je datován 28. srpna 2012, to je dávno před novým papežem? A zahraniční články se stejným obsahem jsou už od roku 2007, třeba prof. Chang viz https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_adn07.htm? Asi to není tak nové? Každopádně dobré doplnění informací.
Dnešní článek na toto téma: https://www.news.com.au/technology/sci-tech/we-are-star-people-scientific-proof-we-were-created-by-aliens/story-fn5fsgyc-1226617200225#ixzz2Q56M3TXI, ale informace obsahuje v podstatě stejné.)
Je zde zcela převratný "ABSOLUTNÍ VĚDECKÝ DŮKAZ": velká část lidského genomu je mimozemského původu!
Existují v naší Galaxii civilizace pokročilých lidských bytostí odtrženě?
Skupina výzkumníků pracujících na projektu lidského genomu naznačuje, že učinili šokující vědecký objev: jsou přesvědčeni, že tzv. 97% nekódujících sekvencí v lidské DNA není ničím jiným, než genetickým kódem mimozemských životních forem.
Nekódované sekvence jsou společné pro všechny živé organismy na Zemi, od jednoduchých forem přes ryby až po lidi. V lidské DNA tvoří rozsáhlejší část celkového genomu, říku Prof. Sam Chang, vedoucí skupiny. Nekódované sekvence, původně známé jako "junk DNA" (odpadová DNA, v češtině překládá jako "nadbytečná DNK), byly objeveny již před lety a jejich funkce zůstala tajemstvím. Převažující část lidské DNA je původem "ne z tohoto světa". Zdánlivě "mimozemské odpadní geny" se "pouze vezou" s těžce pracujícími aktivními geny, předávanými z generace na generaci. 
Po porovnávacích analýzách za asistence dalších vědců, počítačových programátorů, matematiků a dalších vzdělanců profesor Chang užasl, že "nadbytečná DNA" byla zřejmě stvořena jakýmsi "mimozemským programátorem". Cizí části uvnitř DNA, podivuje se profesor Chang, "mají své vlastní žíly, tepny a svůj vlastní imunitní systém, které důrazně vzdorují všem našim protirakovinovým léčivům."
Profesor Chang dále specifikuje: "Naše hypotéza je, že vyšší mimozemská životní forma byla angažována do tvorby nového života a jeho pěstování na různých planetách. Země je pouze jednou z nich. Možná, že po naprogramování nás naši stvořitelé pěstují stej
 
ně, jako my pěstujeme bakterie ve umělohmotné misce. Nemůžeme znát jejich motivy - zda šlo o vědecký experiment, či způsob přípravy nových planet na kolonizaci, či jde o dlouhodobý byznys pěstování života ve vesmíru.
Profesor Chang dále naznačuje, že "Pokud uvažujeme v lidských obzorech, domnělí ´mimozemští programátoři´ pravděpodobně pracovali na ´jednom velkém programu´ sestávajícím se z několika podprogramů a projekty by měly vytvořit různé životní formy pro různé planety. Zkoušeli také různá řešení. Napsali "velký program", vyzkoušeli ho, nelíbily se jim některé funkce, takže některé odebrali a jiné zase přidali, znovu vyzkoušeli, přidali další vylepšení, zkoušeli to znovu a znovu."
Tým badatelů profesora Changa dále dochází k závěru, že "Domnělí ´mimozemští programátoři´ zřejmě dostali příkaz ukončit všechny své idealistické plány na budoucnost v případě ´projektu Země´, neboť čelili neúprosnému konci termínu. Velmi pravděpodobně ve velkém spěchu ´mimozemští programátoři´ drasticky omezovali velký program a dodali základní verzi zamýšlenou pro Zemi."
Professor Chang je pouze jedním z mnoha vědců a dalších badatelů, kteří objevili mimozemský původ Lidstva.
 
 
Tak pozor! Už je to tu zase! Postupné uvolňování informací jako snaha připravit lidstvo na odhalení částečné pravdy. Jenže minule jsem sem zapomněl dát rozhovor s Teal Scott - kontaktérkou, která už od narození vládne telepatice, léčení pomocí své energie a pamatuje si svou inkarnaci na Zemi! pamatuje si proč je tu a zná všechny kosmické zákonnitosti, včetně pravdy o historii Země a naší civilizace. 
 
Vše se lze dozvědět v těchto videích: 
 
 
 
Ale protože je to neuvěřitelný nášup informací, přesněji pravdy, celkem mají obě videa 3 hodiny! Sám jsem je zhlédl po kousíčcích a šlo to :-) DOPORUČUJI!!!!! 
 
 
 

Diskusní téma: Lidská DNA je ve skutečnosti DNA mimozemská!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek