Nejnovější film o Filadelfském experimentu a dokument od ČT!

27.03.2013 23:23

 

Nevím jestli jste se dívali na TV Barrandov 26.3. na film Experiment Philadelphia, který vše krásně zachycuje. Sice s nepřesnostmi, jako kam se loď teleportovala, ale to zásadní a princip zachycuje. Film se dá upirátit na www.ulozto.cz (my všichni jsme okrádáni celý život, takže pár filmů o pravdě snad nikoho nezabije). Film také ukazuje surové a bezcitné jednání vlády USA s lidským životem, který pro ně nepředstavuje ani tu nejmenší hodnotu!

     Dále tu máme jeden skvělý dokument (cca 30min) od ČT, ve kterém se čeští vědci snaží tento úkaz vysvětlit. ČT se k tomu staví skepticky, protože je pod kontrolou světových masmédií a ty jsou pod kontrolou Iluminátů - zdroje všech dnešních, ale i minulých a budoucích lží. Dokument vřele doporučujeme shlédnout!

     Zapamatujte si datum 12. srpna 1943! Dalším utajovaným faktem je, že každých dvacet let, tj. 1943, 1963, 1983, 2003 a nejblíže 2023, prochází Země cyklem, kdy přijmá nejvíce energie z hvězdy Sirius (odkud je doložen původ jedné z ras mimozemšťanů, navštěvujících Zemi). Vrcholem je pokaždé datum 12. srpna! Mimochodem...v knize od Olivera Gerchitze - Filadelfský experiment je jasně popsáno, proč tento experiment vůbec proběhl! Samozřejmě, důvodem bylo zneviditelnit loď, ale jak z ničeho nic vědci objevili JAK NA TO? Kde vzali to cenné KNOW HOW? Odpověď je jednoduchá, potom, co Američané podepsali s alieny pakt o výměně technologií za to, že poskytnou lidské "kusy" pro jejich výzkumy, dostali přístup k zákonitostem přírody (jak o nich hovoří Ralph Ring) a hned to museli zkusit. A proč v to magické datum 12. srpna? Jelikož "zlí" mimozemšťané nemohli obsadit Zemi jen tak, protože byli pod dohledem velkým "hodných" mimozemšťanů, vymsleli plán, jak sem proniknout. Potřebovali se sem dostat trhlinou v čase, kterou ale nesměli vytvořit oni. A tak to krásně hloupý člověk udělal za ně pro "pár zlatých". Prostě abyste si toto vše osvětlili a konečně si uvědomili, že vše souvisí se vším a dává to smysl, musíte si přečíst knihy, které doporučujeme (opisovat je sem nebudu :)) Shlédněte film a dokument a napište názor do komentáře, na mail nebo na Facebook! 

 

Odkaz: www.youtube.com/watch?v=rBQrYR8EbvI

 

<a href="https://www.cashfiesta.com/php/join.php?pid=40210992" target="_blank"><img src="https://images.cashfiesta.com/b/banner_5_468x60.gif" width=486 height=60 border=0 alt="Free money making opportunity. Join Cashfiesta.com and earn cash." /></a>