Nejnovější fotografie zajímavých UFO! Ohromující!

03.04.2013 21:40

Dneska mám nějakou UFO náladu, ale vůbec mi to nevadí, spíš naopak, UFO je totiž zajímavé pro všechny a když slyším větu typu: "Věříš na UFO?", tak se pokaždé akorát rozčílím. No jak to může někdo takto říct? Vždyť nejen, že máme hromady důkazů o existenci natolik vyspělých a levných technologií, ale i ta věta by spíš měla být: "Už jsi někdy viděl na vlastní oči UFO?". Není to tak? Já jsem se do UFO zahleděl už jako malý, ale vždycky jsem se věnoval sportu a ostatním věcěm nevěnoval pozornost. Sportuji rád a stále, ale jednu věc jsem změnil - otevřel jsem oči a začal naslouchat. Největší zlo pro ty, kteří nám toto všechno tají je, že ostatní vědí. Proč elity nechávají zabíjet na objednávku i klidně velmi známé osobnosti? Protože vědí! Vědět je výhra, ale taky nebezpečí, tedy pokud to bereme z hlediska toho, jak to chodí ve světě dnes. Přikládám vám tu nějaké snímky lidí, kterým se podařilo zachytit UFO do svých fotoaparátů. No posuďte sami.

 

 

Tento kousek zachytila kamera jednoho průmyslového objektu v Texasu. Vlastník k tomu dodává: "S tátou nám tu z firmy kradli olej, a tak jsme sem dali kamery. Jednu noc kamery prostě zachytili UFO diskového tvaru, jak se vznáší asi stopu nad zemí".

 

 

Tento disk se podařilo vyfotit nad Kalifornií. "Já a manžel jsem jeli navštívit staré známé do nedalekého domova pro seniory, bylo horké nedělní odpoledne, a najednou se na obloze na krátko zdržel ten objekt, ještě, že jsem to stihla vyfotit."

 

 

Tento velmi divně tvarovaný objekt byl vyhlášen úlovkem roku 2012, alespoň tedy mezi ufology. "Fotila jsem si krajinu a krásný okolní záliv, když jsem to spatřila. Jsem moc ráda, že jsem to stihla zvěčnit a odteď už nemám o UFO a vládních lžích pochyb." No jak málo stačí k přesvědčení :) ....

 

 

 

 

 

 

(zdroj fotek: www.anonymousfo.com

 

<a href="https://www.cashfiesta.com/php/join.php?pid=40210992" target="_blank"><img src="https://images.cashfiesta.com/b/banner_5_468x60.gif" width=486 height=60 border=0 alt="Free money making opportunity. Join Cashfiesta.com and earn cash." /></a>