Psychotronik Joseph W. McMoneagle

25.04.2013 23:53

Joseph W. McMoneagle pracoval v letech 1977-84 jako psychotronický špión ve vojenské výzvědné službě. V roce 1977 přišli lidé z Výzkumného institutu Stanford (SRI) do štábu vojenské výzvědné služby a hovořili asi s 50 vysokými důstojníky. Hledali někoho konkrétního. Ze seznamu asi 400 jmen vybrali 14 lidí. Potom s nimi vedli pohovory, načež se McMoneagle ocitl v šestici "finalistů". Byli posláni do SRI, aby se cvičili v jasnovidectví. 

     Pro koho pracoval? V podstatě pro vojenskou výzvědnou službu, ale spolupracovali i s CIA, FBI, úřadem národní obrany, kontra-rozvědkou a zvláštní skupinou, zabývající se bojem proti drogám. Jeho úkolem bylo například určovat polohu lodí, letadel, staveb, číst tajné dokumenty zamčené ve skříních a taškách, hledat podzemní přechody a úkryty. Účastnil se hledání výzvědných agentů, odposlechů, vývoje jaderných zbraní i tajných projektů. Úspěšnost jeho jasnovidectví byla asi 50%, když popisoval cestu, popis dokumentů atd se shodoval na 85%. 

     Dnes už  známe mnoho případů a to hlavně malých dětí, kteří tyto schopnosti mají. Proč se o nich nepíše v tisku?! Umí například dostat pilulku ven ze sklenice skrz sklo, ovládají telekinezi, vznáší se nebo čtou dokumenty z velké vzdálenosti i přes zdi. Jaký je váš názor na tyto schopnosti?

 

 

Jeho blog si můžete pročíst zde: www.mceagle.com/blog/