Robert Lazar - Jak funguje UFO

08.04.2013 18:02

Již zmíněný vědec Robert "Bob" Lazar, ktarý v 90. letech pracoval na základně Area 51, přesněji v sektoru S4, tam kde se testují a zkoumají mimozemská plavidla, popsal velmi přesně a jednoduše fungování pohonu těchto letadel, která, jak víme, jsou schopna letět klidně 16 000 km/h a náhle změnit směr v úhlu 90 stupňů. Posádce ovšem nic nehrozí. Jak je to možné? Středem lodi prochází elektromagnetické pole díky působení antigravitačního pohonu a posádka tím pádem necítí vevnitř vůbec žádný pohyb - jako by stály na místě a můžou letět klidně rychlostí světla a kličkovat. Bob Lazar si při práci na jedné z lodí udělal poznámky a tady je nákres, který sám podle svého svědectví vytvořil. 

 

 

(zdroj: https://nd06.jxs.cz/108/398/51310d72b5_91817231_o2.png)                           Lazar toto nazval "sportovním modelem"

 

"Samotný reaktor byl velmi vyspělý systém, šlo o antihmotový reaktor. To je něco, o čem se nám může jen zdát a vyrovná se to několika jaderným elektrárnám, běžícím na plný výkon, i když je velký asi jako basketbalový míč. Dojde k deformaci gravitačního pole a v podstatě před plavidlem ohýbáte prostor. Stroj se tak stane součástí prostoru a když se reaktor nebo gravitační zesilovače vypnou, plavidlo se přesune tam, kam bylo zaměřeno. Velmi obtížně se to představuje, stává se to prakticky okamžitě, protože gravitace deformuje čas a když zároveň s prostorem deformujete i čas, jste tam asi během sekundy."

 

Celý dokument můžete shlédnout zde: www.youtube.com/watch?v=Mvh9IojIEgo

 

 

Diskusní téma: Robert Lazar - Jak funguje UFO

Datum: 08.04.2013

Vložil: Levien

Titulek: .

paráda...teď ještě ať to vláda konečně odtajní ale!

Přidat nový příspěvek