UFO a vulkány? Jaké je zde spojení?

06.06.2013 20:21

Dnes můžeme čím dál častěji vidět právě případ, kdy UFO vletí do vulkánu a to i přes viditelnou aktivitu. Nejčastěji se zde ale setkáváme s vulkánem Popokatepetl. Ten leží v Mexicu a aktivita UFO se tu jen hemží. Například tyto ukázky přímo z tohoto vulkánu.

 

www.youtube.com/watch?v=MjLwWVRkxG4

www.youtube.com/watch?v=8BvyJmXxDqU

www.youtube.com/watch?v=MjLwWVRkxG4

www.youtube.com/watch?v=Vz_gHG3oItM

 

Tady nastává chvíle pro mou malou teorii. Existují dvě možnosti:

 

1) Je zde základna mimozemšťanů nebo armády

Toto si myslím je dost pravděpodobné, jelikož tento vulkán je celkově skvělé místo pro takovou základnu. Je to dál od USA, kde vzbuzuje rozruch Area 51 atd. Úplnou dokonalost tomu dodává, že vulkán je stále aktivní!!! Jak to souvisí? Jelikož už dávno víme, že USA mají zbraně jako HAARP, není pro ně problém vyvolat strach z erupce a dostat lidi do vzdálenějších oblastí, pokud je to potřeba. Vidíme zde snad všechny tvary UFO a to nepočítám svědectví nenahraná na záznamu. Když jsem se díval na fotky shora, vede dovnitř jen úzký tunel. 

 

2) Je zde vchod do podzemního tunelového systému

Tady je lepší, pokud už máte přečtenou knihu "Ruce pryč od této knihy" od J. Helsinga. Pak budete mít úplně jiný pohled na danou problematiku. Tunelový systém je rozšířen už po celém světě a je to asi nejlepší způsob, jak něco schovat. Tunelový systém je dnes už velmi propracovaný a taky velmi utajený. Informace, které se dostanou ven, jdou především od bývalých pracovníků, kteří už se tolik nebojí o život, jako lidé, cu zde stále pracují. O tomto se lze více dočíst i zde: vedajinak-cz.webnode.cz/oblast-51/

 

Mapa ukazuje vchody a propojení jednotlivých zařízení. Není v žádném případě úplná! Dnes už je systém obrovský a v každém větším městě je vchod, dokonce jsou k tomu uzpůsobené výtahy některých důležitých a vládních budov (o Bílém domě se snad zmiňovat nemusím...). Jeden vchod je například i v Machu Pichu, ale lidé se tu příliš ztráceli a tak musel být uzavřen. Často přemýšlím, jestli je tento systém vybudovaný už mimozemšťany nebo až člověkem, protože lokality některých vchodů jsou v místech, kde dříve sídlily civilizace Mayů, Aztéků atd. 

Zde vidíme, jak někteří kontaktéři (média) popsaly po kontaktu s Andromeďany vchody do systému po celém světě. Vidíme, že jeden je nejspíš i v Německu. Taky Rusko je plné a jedna tečka je přímo na Moskvě, takže Putin a Medveděv taky ví "vo co go". Ale co víc, jeden vchod leží i v místech kde se nachází náš zmiňovaný Popokatepetl! Takže tato možnost se jeví velmi poravdivě. Vlastně by to dávalo smysl, když v článku o Oblasti 51 (vedajinak-cz.webnode.cz/oblast-51/) lze číst, že podzemí je uzpůsobeno i pro život jiných civilizací a jsou tam nápisy v neznámém jazyku!

Těmito monstry jsou tunely raženy. Tak co myslíte vy? Vchod do tunelu nebo základna? Nebo obojí? :-)