UFO z dílny nacisického Německa

25.01.2013 19:25

Před druhou světovou válkou, než se Hitler dostal k moci, patřil do okultního společenství, kde asi celá jeho ideologie vznikla. Zde byl ovlivněn a "vychován" zajímavými lidmi, o kterých toho zrovna moc nevíme. Tato tajná společnost se nazývala "Thule" a kromě Hitlera v ní byl i Rudolf Hess, Hermann Göring, Alfred Rosenberg, Hans Frank, Julius Strejcher, Gottfried Feder, Dietrich Eckart, Bernhard Stempfle, Theo Morell, Franz Gürtner, Rudolf Steiner, W. O. Schumann, Trebitsch-Lincoln, Heinrich Himmler, Karl Haushofer. Nejdůležitějším členem a zakladatelem byl baron Rudolf von Sebottendorff. 

     Tato skupina měla obrovský vliv na politické dění v tehdejším Německu. Na hitlera měl vliv Dietrich Eckart, velice komplikovaná osobnost. Před s vou smrtí Eckart napsal Karlu Haushoferovi manuskript: "Následujte Hitlera! Bude tancovat, ale hudbu k tomu tanci jsem zkomponoval já. MY jsme mu dali prostředky k tomu, aby s NIMI mohl navázat kontakt... Nelitujte mě; budu mít na dějiny větší vliv, než kterýkoli jiný Němec.."

     Eckart měl na mysli asi někoho velmi mocného, když psal "MY" a "s NIMI". Když se Hitler po nezdařilém puči v roce 1924 ocitl ve vězení, Rudolf Hess ho navštěvoval denně a společně promýšleli další kroky. Tehdy spolu sepsali dílo "Mein Kampf" !  1933 se Hitler dostal k moci a dále už to všichni známe.

     Další společností, kterou bych tu chtěl krátce zmínit, je seskupení pod názvem VRIL. Založil ji Karl Haushofer a byla úzce spjata s SS! Společně s Thule a "Pány černého kamene" (další okultistická společnost v Německu) se v roce 1919 v Ramsau u Berchtesgadenu všichni setkali na jedné odlehlé chatě. Důležitou roli zde sehrála žana jménem Maria Oršičová, původem ze Záhřebu. Maria byla využívána jako médium...

Zde si můžete přečíst, jak se vyznačuje mediálně nadaná osoba (projekt Montauk!):   smaragdovyles.yw.sk/tajemstvi_kosmu_25.php

     Oršičová s sebou měla dva svazky papírů. Jeden sazek byl plný papírů popsaných mimozemským písmem, které Maria psala automaticky skrz její vědomí (byla mediálně "nabouráná"). Druhý svazek obsahoval přepis těchto znaků do normálního písma (alespoň pozemského). 

 

Maria Oršičová

(zdroj: https://supriemrockefeller.files.wordpress.com)

 

 

Po přeložení těchto textů vyšel najevo plánek na sestavení stroje, schopného cestovat časoprostorem. Tento plán byl tomuto médiu předán Markabiány, jakousi "temnou stranou", která se vydávala ovšem za "stranu dobra" - Aldebarany. Velký podíl na vývoji létajících disků měla i nehoda v německém Černém lese, odkud bylo vše převezeno na hrad Wewelsburg a zde prováděno nám všem známé zpětné inženýrství. Jedním z vědců byl i rakouský fyzik Viktor Schauberger

(zdroj: www.evgars.com)

 

Prvním strojem, který byl schopný letu, avšak s nedostatky v řízení byl tzv. HAUNEBU I. V průměru měřil 25 metrů a byl řízen osmi členy posádky. Tento stroj byl postupně vylepšován až na verzi HAUNEBU 3.

(zdroj: www.thelivingmoon.com)

(zdroj: www.freezone.de)

(zdroj: www.bibliotecapleyades.net)

 

Německá armáda v čele s Hitlerem a jeho společníky objednala u společnosti VRIL, která skrz svá média získala plány na létající disky, asi 17 plavidel s názvem VRIL. Společnost VRIL pracovala na vývoji svých plavidel dlouhou dobu a konečným výsledkem (jelikož jim politické důvody nedovolovali ve výzkumu pokračovat) bylo plavidlo VRIL 7. Pohonná jednotka byla sestrojena podle návodu Markabiánů a dodnes zůstaly plány utajeny.

(zdroj: www.bibliotecapleyades.net)

 

Po válce byli významní němečtí vědci, kteří se podíleli na výzkumech deportováni do USA v rámci projektu Paper clip. Jeden z vědců, který se také podílel na výzkumech "UFO", Herman Obert, odpověděl na otázku, jak se tak rychle rozvinuly německé technologie takto: "Pomohli nám lidé z jiných světů." 

(zdroj: www.wikimedia.org)

 

Rozhodně nebyl sám, kdo toto prohlašoval. Na zvávěr tedy už víme, že Německo mělo velice vyspělou technologii, která byla známá již před tisíciletími a po válce tajemně zmizela. 

Doporučujeme shlédnout tento dokument, který vám vše přiblíží a ujasní. 

 

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UuE4InQ_rOM

 

 

 

 

 

 

(zdroj: www.youtube.com, Oliver Gerchitz - Filadelfský experiment)