VIDEO: Každý z nás má nadpřirozené schopnosti, jen je musíme rozvinout!

07.05.2013 16:52

Nedávno jsem si říkal, jaké to může být, mít ty pověstné nadpřirozené schopnosti. No jak říká Zdravá planeta:

Je mnoho věcí, na které je v dnešním světě uvalena velice přísná cenzura. Jednou s těch věcí je to, že smrt neexistuje. Smrt znamená pouze to, že přijdete o nejhustší součást vaší bytosti a to o fyzické tělo. Strach ze smrti je velice účinný donucovací prostředek a proto není žádoucí abyste věděli že smrt neexistuje, protože by vás tím nebylo možné dále ovládat.

Pokud víte, že smrt neexistuje, tak vám jistě nebude divná existence duchovních bytostí. Určitě znáte mnoho případů různých zjevení, ke kterým dochází na mnoha místech a zvláště tam, kde se stal nějaký násilný čin, který měl za následek smrt fyzického těla.

Existuje energetické informační pole, ve kterém jsou zapsány veškeré události bez ohledu na čas. To znamená věci minulé, současné i budoucí. Každý předmět i událost vytváří takové pole. Pokud to budete rozvíjet, tak se na něj dokážete také snadno napojit.

Schopnosti lidí v tomto filmu, jsou spojeny s otevřením naší antény k připojení k tomuto energetickému poli. Epifýza je tou anténou, která to umožňuje. Nebo se to nazývá také třetím okem a má to spojení s šestou čakrou. Pokud se o to budete zajímat, tak zjistíte spoustu podrobností. Materiálu o tom je dnes hodně.

Toto je opět velice přísně cenzurovaná věc. Pokud budete vědět, jak to funguje, tak budete pravděpodobně pracovat na tom, abyste měli takové mimořádné schopnosti, které jsou ale každému člověku naprosto přirozené. Pokud je ale získáte zpět, tak vám nepůjde vládnout. Nebude možné vás udržovat ve lžích a klamu, jak je tomu dnes.

Takže se děje asi toto. Úmyslně se přidávají různé chemikálie do věcí, které používáte každý den. Tím je způsobeno, že vaše kosmická anténa je jako krápník. Zanesená svinstvem a proto nemůže přijímat informace z informačního pole vesmíru. Televizor bez antény, vám také zrovna moc dobře fungovat nebude. Jste odříznuti od zdroje. Mohu uvést například fluorid sodný, který je v pastách na zuby a v mnoha dalších věcech a je také hlavní složkou jedu na krysy. Rtuť, která se vylučuje do vašeho těla z amalgámových plomb co máte v zubech a byl by to skutečně velký seznam.

Pokud vás tato problematika zajímá, tak se podívejte na tento dokument: www.youtube.com/watch?v=rxYlTCs-UHk

David Wilcock je inkarnací známého jasnovidce Edgara Cayceho a jeho schopnosti a znalosti jsou na velice vysoké úrovni.
Takže pracujte na otevření vašeho třetího oka. Například schizofrenie, která je považována za chorobu, není nic jiného než samovolné otevření třetího oka. Pokud se to stane člověku, co na to není připraven, tak se na něm lékaři vyřádí a už mu to fungovat nebude.

Bovisova hodnota zdravého člověka je asi 6500. Hodnota 2000 je na geopatogenních zónách. Hodnotu okolo 3000 má člověk nemocný rakovinou. Ale například hodnota 14 000 už je práh vaší transformace, kdy už moc člověkem nejste a máte naprosto neuvěřitelné schopnosti.

Takže detoxikace vašeho organismu a postupné zvyšování vaší energetické hodnoty, nebo také vibrace. Meditace a motlitba také velice podstatně zvýší vaší energetickou hodnotu a zlepší napojení na informační pole vesmíru. No bylo by to vše na dlouhé povídání, ale chtěl jsem vám jen ukázat, jaké obrovské možnosti v sobě každý z vás máte, tak pokud chcete, tak se je naučte používat. Určitě to stojí za to.

 

Odkaz: www.youtube.com/watch?v=v-tadkkoXpM