VIDEO: USA MAJÍ NOVOU SUPERZBRAŇ aneb Teslovy patenty

10.04.2013 21:46

Američané disponují novou superzbraní, která má znamenat revoluci ve vojenské technice. Tato novinka v podobě masivního laserového děla je umístěna na palubě lodi USS Ponce. Plavidlo je nyní na cestě do Perského zálivu.

Jedná se o laserový zbraňový systém (LaWS), který byl již úspěšně otestován a bylo zveřejněno demonstrativní video.

Náklady na výrobu laseru jsou vysoké, ale jeho provoz je ve srovnání s jinými typy zbraní výrazně levnější. Dělo potřebuje k palbě pouze elektřinu, jedna střela vyjde na méně než dvacetikorunu.

 

Video: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YX-yKgKthSE

 

Tak moment, nepřípomíná vám to něco? Doufám, že jste četli seminární práci o Teslovi, kterou jsme zde zveřejnili, protože toto je přímý důkaz toho, že USA má zbraň o které Tesla mluvil před více než stoletím a která přímo využívá jeho patentů. Co to je proboha za lži, když tvrdí, že po Teslovi jim nic nezbylo? Oni si opravdu myslí, že jsme všichni tak hloupí? Musím uznat, jejich plány na zotročení světa a vlastně všechno co dělají, má na začátku vždy geniální myšlenku (geniální v tom špatném slova smyslu), ale jen mi řekněte, PROČ? 

Pro jistotu vám zde přikládám odkaz na práci o Teslovi, kde se o zbrani dovíte mnohem víc : vedajinak-cz.webnode.cz/nikola-tesla-haarp-/

 

 

 

 

(zdroj: www.ac24.cz)

 

 

 

 

 

 

Diskusní téma: VIDEO: USA MAJÍ NOVOU SUPERZBRAŇ aneb Teslovy patenty

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek